Коротка адреса цієї сторінки
 

// Події

ҐРАН-ПРІ «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГИ» НА «КНИЖЦІ РОКУ-2017»

16 лютого 2018
Knyjka roku 2017.jpg


Разом із Ґран-прі видавництво «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» здобуло ще ЧОТИРИ ПЕРЕМОГИ. Лауреатами стали «Велика ілюстрована книга казок», «Будинок» Р. Інноченті, «Сузір’я лебедя» Ю. Косача та «Антологія української поезії ХХ століття: від Тичини до Жадана», яка й отримала головну нагороду сьогоднішньої події. Так багато перемог на одній Книжковій Олімпіаді ми ще мали!


«Я знаю, що хвалитися не гарно. Тож на своїй сторінці на ФБ я майже не пишу про наші видання.
Але сьогодні — особливий день: 4 книжки "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГИ" здобули перемоги на 19-й "Книжці року-2017". Так багато нагород ми ще не отримували. Ось ці книги: "Велика ілюстрована книга казок", "Будинок" Р. Інноченті, "Сузір'я Лебедя" Ю. Косача та "Антологія української поезії ХХ ст."
Але виходити на сцену мені довелося не 4, а 5 разів. Це тому, що наша "Антологія української поезії ХХ ст.: від Тичини до Жадана" здобула Ґран-прі!
Дякую Рейтингу і понад ста його експертам, і вітаю всіх причетних до створення нагороджених книжок!»
Іван Малкович.


За 19 років існування премії «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» здобула 32 перемоги, що є абсолютним рекордом Всеукраїнського рейтингу «Книжки року» на сьогоднішній день. Всього до коротких списків «Книжки року-2017» увійшло 12 наших видань.

Щиро дякуємо «Книжці року» і всім понад ста її шановним експертам, а також вітаємо усіх причетних до створення книг-лауреатів! І дякуємо всім за привітання!

 
A-BA-BA-GA-LA-MA-GA Logo