Коротка адреса цієї сторінки
 

// Оголошення

Новорічні бестселери «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГИ»

23 грудня 2017
Novorichni bestselery promo.png


Три томи «100 казок», дві частини «Улюблених віршів» та «Велика ілюстрована книга казок» — абсолютні бестселери видавництва, які ви ще встигаєте замовити перед святами в нашій офіційній інтернет-книгарні: https://store.ababahalamaha.com.ua/index.php/christmas-books.html

Також знову в продажу «Різдвяна рукавичка», «Літачок-рятівничок», «Неперевершений Сильвестр» та інші книжки: https://store.ababahalamaha.com.ua/index.php/back-in-stock.html

Rizdvyani knyzhky promo.jpg


«Дитяча Євангелія» — вишукане подарункове видання з ілюстраціями Костя Лавра знову в продажу! Уперше видання Євангелії для дітей письмово благословили Предстоятелі усіх найбільших традиційних Християнських Церков в Україні.

Dytyacha Yevanheliya promo.jpg


Пречудова повість Миколи Гоголя «Ніч перед Різдвом» — найріздвяніша історія для всіх українців з розкішними ілюстраціями Костя Лавра, яку блискуче переклав Максим Рильський. Цю книжку буде дуже радісно прочитати в сімейному колі у святкові затишні дні.

Nich pered rizdvom promo.jpg


Поштова пересилка наших книжок здійснюється силами «Нової Пошти» на обраний вами номер відділення «НП». Термін доставки — 1-2 доби. Посилки з книгами надсилаються щодня в будні дні після 16-ї години, якщо надійшла оплата (або якщо було обрано післяплату). Вартість — від 30 грн за посилку.
Замовлення на суму від 600 грн надсилаємо безкоштовно! 📚

 
A-BA-BA-GA-LA-MA-GA Logo