Коротка адреса цієї сторінки
 

// Оголошення

«А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» на KyivBookFest

12 вересня 2023
Photo8471872.jpg


Три дні фестивалю Kyivbookfest промайнули на одному подиху!

Дякуємо нашим читачам — ви найкращі в світі! Ваша цікавість, активність і прихильність до авторів і художників «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГИ» просто надзвичайні! Раді були побачитися з кожним офлайн. Найбільше натхнення для нас — це коли ви читаєте і любите книги, над появою яких ми щоденно працюємо. Спостерігати за великою чергою за автографом до славної письменниці Марії Матіос було вражаюче приємно. Зрозуміло, що її новинку «Мами́» ви чекали не менше, ніж ми. Та й черги за магічними автографами Віктора Морозова та Івана Малковича теж тішили око й душу. Бачимо чимало згадок про видавництво у соцмережах. Тішимося, що наші книжки тепер житимуть у ваших домівках. Це велика честь і щастя для всієї Абаби.

Дякуємо нашим невтомним і пречудовим авторам, художникам і перекладачам за активну участь, за автографи і презентації: Марії Матіос, Катерині Штанко, Сергієві Жадану, Віктору Морозову, Олександру Палію, Ростиславу Попському, Владиславу Єрку, Радомиру Мокрику, Костеві Лавру, Сашку Дерманському, Андрієві Кокотюсі, Володимиру Аренєву. Живе спілкування з читачами найцінніше! Дякуємо також усім нашим чарівним працівникам і тим, хто допомагав в організації наших стендів і презентацій.

Особливі подяки Владові Кириченку — натхненнику і організатору KyivBookFest — першого галузевого фестивалю українських видавців, де інтереси видавців були враховані як ніколи. Книжкові події і виступи, надзвичайно насичена дискусійна програма, концерти знакових виконавців — все було творчо, легко, дружньо і привітно (окрема подяка Pochayna Event Hall). Вітаємо всіх, що тепер в Україні з'явилася культурна подія, на яку варто приходити і навіть приїжджати. Скільки цікавих і харизматичних особистостей зібралося в одному місці, і як вищий знак прихильності Українського Книжкового Бога — ЖОДНОЇ тривоги за усі дні фестивалю!!! До нових зустрічей! І слава нашим захисникам — земним і небесним!


Photo454554.jpg



IMG 4433.jpeg



222d9c2e-978b-4a9f-91cc-ba735c024efa.jpeg



IMG 4286.jpeg



IMG 1423.jpeg



IMG 4260.jpeg



IMG 4099.jpeg



Photo24235245.jpg



Photo88778.jpg


 
A-BA-BA-GA-LA-MA-GA Logo