Коротка адреса цієї сторінки
 

// Події

«А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» на 24-му «Форумі видавців» (ФОТОЗВІТ)

18 вересня 2017, Фото: Гордій Малкович, Марія Шеремет
Ababa na 24 Forumi 8.jpg


14-17 вересня 2017 року у Львові відбувся щорічний міжнародний літературний фестиваль «Форум видавців» — справжня подія для книголюбів! Пропонуємо вашій увазі фотозвіт з презентацій «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГИ», які відбулися в рамках Форуму.


Презентація роману Юрія Косача «Сузір’я Лебедя» за участі літературознавця й автора післямови Марка Роберта Стеха та Івана Малковича. (15.09.2017)



*



Презентація повної версії «АНТОЛОГІЇ УКРАЇНСЬКОЇ ПОЕЗІЇ ХХ СТОЛІТТЯ» за участі поетів: Сергій Жадан, Юрій Андрухович, Анатолій Кичинський, Ігор Калинець, Василь Герасим’юк, Людмила Таран, Юрко Позаяк, Галина Крук, Андрій Бондар, Мар’яна Савка, Маріанна Кіяновська, Іван Малкович та Віктор Морозов. На одну мить на сцені з’явився сам Павло Тичина, аби попрохати Віктора Морозова виконати «О панно Інно». (15.09.2017)



Віктор Морозов.



Ігор Калинець.



Навіть автори «Антології української поезії XX століття» не в змозі відвести очей від цієї бажаної ошатної цеглинки...



Іван Малкович намагається довести, що «Антологію» на 2016 сторінок можливо вмістити у невеличку жіночку сумочку... і йому це вдається!



*



*



*



Мар’яна Савка.



Сергій Жадан.



Юрій Андрухович.



Андрій Бондар.



Юрко Позаяк.



Презентація дитячих видань: Іван Франко — «Грицева шкільна наука», Дж.К. Ролінґ — кіносценарій «Фантастичні звірі і де їх шукати», Ірина Мориквас — «Магда і вітер» та «Велика ілюстрована книга казок» за участі Віктора Морозова, Ірини Мориквас та Івана Малковича. (16.09.2017)



«Любі хлопчики й дівчатка, зайчики і каченятка!..»



Дуель чарівників на музичних інструментах!



*



— Ти переміг!
— Ні, ти!



«Грицева шкільна наука» — книжка, завдяки якій видавництво «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» отримало свою назву.



Морозов переконливо втілив суворого вчителя з оповідання.



Іван Малкович та Віктор Морозов підписують примірник кіносценарію «Фантастичні звірі і де їх шукати» переможниці розігрування серед поттероманів.



Традиційне дарування «Кока-Коли» батькам українського Гаррі Поттера від поттероманів! Хто ж втримає більше пляшечок?..



Перемогла дружба, однозначно :)



*



Презентація оновленого видання «Шедеврів» Юрка Позаяка за участі автора та Івана Малковича. (16.09.2017)



Презентація роману-фентезі Джонатана Страуда «Амулет Самарканда», першої книги «Трилогії Бартімеуса», за участі перекладача Володимира Панченка та Івана Малковича. Модерував Володимир Яковлєв. (17.09.2017)



Слухати перекладача та історика Володимира Панченка можна годинами.



Презентація новинок поетичної серії «УПА»: Ігор Римарук – «Три потоки місячного світла», Ірина Жиленко – «Євангеліє від ластівки» за участі Василя Герасим’юка, Івана Лучука, Маріанни Кіяновської та Івана Малковича. (17.09.2017)



*



Замовляйте книжки «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГИ» за найнижчими цінами в нашій офіційній інтернет-книгарні: https://store.ababahalamaha.com.ua/
або купуйте в офісі видавництва: м. Київ, вул. Басейна, 1/2, будні дні з 10:00 до 18:00, без обіду.

 
A-BA-BA-GA-LA-MA-GA Logo