Коротка адреса цієї сторінки
 

// Оголошення

«А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» готує до друку велике ілюстроване видання «Гаррі Поттер: Історія магії»!

26 червня 2018
A History of Magic.jpg


Шановне поттероманське товариство, маємо для вас чудовезну новину! З нагоди 21-ї річниці виходу першої книги поттеріани з приємністю оголошуємо, що «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» придбала права на переклад великого подарункового видання «ГАРРІ ПОТТЕР: ІСТОРІЯ МАГІЇ», вихід друком якої слід очікувати вже восени. Перекладатиме книгу — традиційно — Віктор Морозов!

«Гаррі Поттер: Історія магії» — це офіційна книга виставки, плід незабутньої співпраці видавництва Bloomsbury, Дж.К. Ролінґ і блискучих кураторів Британської бібліотеки. Вона обіцяє читачам захопливу подорож предметами, які вивчаються у Гоґвортській школі чарів і чаклунства — від алхімії та настійок до гербалогії і догляду за магічними істотами.

У кожному розділі ви знайдете численні артефакти з Британської бібліотеки та інших колекцій з усього світу, а також ексклюзивні рукописи, ескізи та ілюстрації з архіву Гаррі Поттера. А ще до кожної тематики були написані есе експертами, письменниками та культурологами, яких надихнула виставка і які запропонували власну точку зору на кожну магічну тему.

Читачі зможуть познайомитися зі стародавніми книгами заклинань, чудово проілюстрованими сувоями, які розкривають секрет Еліксиру життя, флаконами з кров’ю дракона, корінням мандраґори, малюнками кентаврів та справжньою мітлою відьми; у книзі міститься інформація про магічні винаходи Джоан Ролінґ поряд з їхніми культурними та історичними предками.

Це прекрасний подарунок для фанів Гаррі Поттера, допитливих з яскравою фантазією, бібліофілів та читачів у всьому світі, які не змогли відвідати виставку.

Замовляйте звичайних та ілюстрованих «Гаррі Поттерів» (а також «Фантастичних звірів») та інші новинки «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГИ» в інтернет-книгарні: https://store.ababahalamaha.com.ua/ або купуйте в офісі (м. Київ, вул. Басейна, 1/2, будні дні з 10:00 до 18:00, без обіду)! 📚

 
A-BA-BA-GA-LA-MA-GA Logo