Коротка адреса цієї сторінки
 

// Оголошення

Директор видавництва "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА" Іван Малкович про презентацію книжки "Гаррі Поттер і прокляте дитя" в Українському домі:

30 вересня 2016
ГП8 Малкович.jpg


Любі хлопчики й дівчатка, зайчики і каченятка! Чарівні поттеромани і поттероманки!!! Я сердечно дякую кожному з вас, хто сьогодні прийшов на нашу презентацію в Український дім - вас було понад 2 тисячі!!!!!!! (тут мені вже пишуть, що добрих три!)


*



Працівники Укрдому кажуть, що навіть в часи двох новітніх майданних революцій Український дім не бачив такої навали людей - ви заповнили і перший, і другий, і третій, і - о Господи! - четвертий поверхи! З моменту, коли я побачив заповнений четвертий поверх, я перестав відчувати піднесення. Мене опанував страх. Я бажав лиш одного: щоб усе щасливо закінчилось. Звісно, книжок на всіх не вистачило... Наприкінці свята для кількох найменших - страшенно розчарованих - мені дивом вдалося перекупити книжки у кількох поттероманів, пообіцявши їм безкоштовні примірники у понеділок - дуже дякую вам, хлопці, ви мене виручили!).

Останню презентацію в Укрдомі ми робили 2007 року. Тепер - з поправкою на ФБ - взяли книжок майже вдвічі більше, але фейсбучна епоха - це сила! Це вже наша четверта презентація ГП в Укрдомі, але на СТІЛЬКОХ людей ми не розраховували!..

Цей пост передовсім для вибачення перед тими, хто чесно відстояв з дітьми чергу і не отримав книжку. Мені дуже і дуже прикро. Вибачте нам.
Всі, кому не дісталася нова книжка, можуть зайти в понеділок у видавництво і отримати її з 20-відсотковою знижкою. Ще раз - вибачте.

Ми зробили безкоштовний вхід (усі витрати взяло на себе видавництво) і майже вдвічі дешевшу ціну, ніж та, за якою продаватиметься російська книжка. Більшого зробити ми не змогли. (Хіба що найняти Палац "Україна", але тоді вхідний квиток коштував би мінімум 200 грн. - уявіть, яка сім'я могла б собі дозволити похід на таку презентацію...)

Якщо Джоан Ролінґ напише ще одного Гаррі Поттера, ми організуємо все набагато комфортніше. Ми продовжуємо вчитися. На щастя, всі лишилися живі і неушкоджені, а Український дім уцілів:) (дякуємо йому!).

Ще раз дякуємо всім, хто завітав і до нас, і до всіх відчинених Книгарень Є і Ашанів 30 вересня о 20.00. Їхні менеджери телефонують мені і навперебій стверджують, що такого книжкового ажіотажу у найновішій історії ще не було...

Ви - найкращі!!! Ми теж дуже старалися, і в нас теж дещо вийшло. Але ми - не чарівники. Ми тільки вчимося...

Надсилайте, будь ласка, фотки з презентації. За три найкращі - ПРИЗИ. Самі знаєте які. Або - за бажанням - якісь інші:)

P.S. Дуже мене втішив своїм дописом під цим постом Олег Ущенко:
"Бачив схоже в NY, коли виходили заплакані фани надкушеного япка. тоді не всім вистачило ейрів - ці компи лише виходили на ринок... ваші читачі переживуть. бо в них зараз не просто смуток. мають можливість пережити ще якийсь час ті переживання в очікуванні чогось кайфового. а попереду, як нагорода, вибух щастя, коли улюблена книжка буде в руках..."

Дякую, фейсбучний друже Олеже, До мене потихенько повертається щастя...

 
A-BA-BA-GA-LA-MA-GA Logo